dinsdag 28 oktober 2008

Er is er één jarig!

Jaja, het is zover!!
Precies 52 weken en 52 blogberichten (is dat niet eventjes mooi getimed van me?) geleden werd deze blog gestart! 
Vandaag, 28 oktober is Dries Denkt jarig! Jochei, jochei, luidt de bellen, schal de bazuinen en laat de verjaardagscake aanrukken want 't is feest.
Digitaal dan toch. Maar laat ons er niet te veel nadruk op leggen, Dries Denkt is een fragiel personage en kan wel es last krijgen van een midlifecrisis. Zo'n zwarte achtergrond zou de lay-out maar verpesten.
Goed, omdat het feest is gaan we meteen doen wat een burgie het liefst doet als het feest is: bergen cijfers in het gezich werpen van mensen die dat eigenlijk helemaal allemaal niet willen weten. Bij deze dus:

Dries Denkt, de harde feiten
Aantal bezoekers: 2390
Bezoekers/dag: 18
Beste maand: oktober (nu dus!)
Aantal pageviews: 4253
Pageviews/bezoek:1.9
aantal personen op de mailinglist: 10
Op dit grafiekje zie alles nog es mooi op een rijtje: rood staat voor het aantal pageviews, geel voor het aantal bezoekers(ik heb deze teller pas sinds februari)

Wat leuk is te zien is de invloed van examens op het aantal lezers. Bekijk maar even september en juni in vergelijking tot pakweg maart.

Iets wat mijn tellertjes nog kunnen is zeggen van waar u allen afkomstig bent:
84,7 % Belgen
10,8 % Britten
3,1 % Nederlanders
0,5 % Amerikanen
0,5 % Polen
0,4 % andere
Hoe betrouwbaar dit allemaal is, is natuurlijk mij ook een raadsel.

Als laatste zegt m'n leuke tellertje ook nog via welke zoekwoorden deze site bezocht werd. Het leeuwenaandeel hiervan zijn logische woorden als driesdenkt of dries thielemans, maar hier en daar zitten er toch een paar leukerds:

Danone kortingsbonnen:  vele uren vruchteloos zoeken van een vast en zeker hulpeloos, oud dametje is hier gestrand.
etymologie van renter: hier kan ik meteen mee helpen: het woord bestaat niet
nimf walpaper en puppy's achtergronden: wederom iemand die het moeilijk heeft met spelling en jammer genoeg z'n sweeties hier niet vond
zuur-base tabel: noem het leedvermaak, maar ik vind het grappig te zien dat medeburgies hier terechtkomen terwijl ze eigenlijk oplossingen of hulp zochten. ook Dierckx en Piessens of andere leerkrachten scoren hoge ogen wat zoektermen betreft.
gevaarlijke beest: deze is om één of andere reden al vaker geweest. 
wat is biocure intellect: ook hier meteen hulp: Biocure Intellect, alias mijn geheim, is een geweldig product op basis van ginseng, ginkgo biloba en omega3-vetzuren, perfect voor de student in de examens. Het scherpt niet alleen het geheugen aan, het verhoogt ook de concentratie en verlengt de aandacht. Daarbij wordt het in een handige verpakking van 30 capsules geleverd. Te verkrijgen bij de betere apotheker.

Natuurlijk is dit maar een kleine selectie, wie meer wil kan altijd klikken op één van de tellertjes hierboven, daar vind je alles. Goed, daarbij hou ik het. Laat die verjaardagswensen maar komen!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Ferme cijferkes en grafiekskes, oh wat houden we ervan:p

Anoniem zei

Mag ik u feliciteren?
Proficiat met uw 1 jaar!

Tom Bonte zei

proficiat!

kwist niet dat uw kindeke ouder was dan het mijne.

volgens mij zitten we trouwens voor enkele lessen samen dit semester. kzal eens zwaaien als ik u zie. :D

Anoniem zei

Ja dries, proficiat met het eenjarig bestaan van u kind. Hoewel ik normaal gesproke tege eenoudergezinnen ben zal ik voor jou een oogje toeknijpen.


mvg elias

Unknown zei

Heel erg grappig, ik gebruik voor de eerste keer biocure intellect omdat mijn mama me dat heeft aangesmeerd. Ik dacht, ik zal eens kijken op het internet wat daar zo algemeen gezien van gedacht wordt, en waar kom ik terecht? Toch niet op de blog van een Thielemans zeker! Nu ga ik het zeker blijven gebruiken.

Renee